Zoek
Filters
Blog Options

Filter by:

Clear All
Min: €12,00 Max: €34,00
12 34
Close

Histoire d'Ours

Histoire d’Ours, histoire d’amour

Inspirerend en geïnspireerd, het merk werd 30 jaar geleden opgericht door Alain Joly, gepassioneerd maker en voorloper in de wereld van pluche.

De reeksen van het merk Histoire d'Ours roepen de magische, poëtische en zoete wereld van de vroege kindertijd op. De teddyberen nemen een plaats van keuze in en zijn om jaloers op te zijn : witte, bruine, donkere chocolade of melk, maar ook traditioneel, ondeugend, mini of gigantisch ... Elke ouder zal zeker onder hen het toekomstige vriendje van zijn kind vinden .

Hij is degene die we pakken, die we pletten en die we knuffelen als moeder weg is voor vandaag. Het is het o zo zachte kussen waarop men zijn hoofd in slaap laat vallen. Rond de leeftijd van 3 jaar wordt hij de vertrouweling, degene aan wie men zijn geheimen toevertrouwt, met wie men zijn angsten en zijn vreugden deelt, waarop men zijn woede koelt, maar die men altijd bij zich neemt in geval van groot verdriet .

Door de jaren heen vergezelt hij het kind, van wie hij onafscheidelijk is.

En zelfs als de tijd hem niet spaart, als zijn haar zeldzamer wordt en hij zijn leven op een plank eindigt, is hij nooit ver verwijderd van degene die volwassen is geworden en zal hem altijd oneindige tederheid brengen.

Het merk Histoire d'Ours is de oorsprong van duizenden liefdesverhalen, die begon op de dag dat een kind een mooie doos ontving en zijn nieuwe vriend ontdekte.

Ondertussen zijn de reeksen dermate uitgebreid dat het niet enkel meer om de teddyberen gaat en andere figuren hun plaats kunnen innemen.

Sorteren op
Tonen
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Autruche Glitter
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Porte-clé - Flamant Rose
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Porte-clé - Licorne Argent
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Porte-clé - Licorne Rose
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Twist Eléa - 25 cm
Niet op voorraad!!!
Afbeeldingen van Histoire d'Ours : Twist Eléa - 35 cm